Информация за контакти:
Град: София град
Населено място: София
Адрес: София

Слоганът на компанията е съставен от основните характеристики на тези марки – бърз, див, екстравагантен и неустоим. За пъври път ценителите на луксозни спортни автомобили имат възможността да ги видят събрани на едно място. Освен с изключително удобното си мастоположение, салонът впечатлява с ултрамодерен дизайн, висококвалифицирани специалисти в областта на продажбата и обслужването на тези автомобили.

Желанието на PREMIUM CAR е да предостави възможно най-богат избор от автомобили, отговорящ на високите очаквания за качествена поръчка и експедитивното й организиране, с гаранция за сигурност и безпроблемност. Освен бутиковите модели – клас Premium, шоу-румът предлага широка гама автомобили от всички марки – Мерцедес, БМВ, Ауди, WV, Тойота и др. от най-нисък, през среден до най-висок клас коли. По този начин PREMIUM CAR отговаря на пазарното търсене и максимално удовлетворява клиентските потребности.

PREMIUM CAR разполага с експонати, отговарящи на високите иновативни и естетически критерии, характерни за динамичното развитие на автомобилостроенето. Категорично, това не е просто поредния автомобилен шоу-рум. PREMIUM CAR е изключителна възможност и привилегия за ценителите да се запознаят с най-новите постижения в автомобилната индустрия, да се възхитят от съвършенството на специалните модели, изработени с прецизността на часовников механизъм, да открият неподозираните възможности на двигатели, които освен мощност, притежават и душа. PREMIUM CAR демонстрира чувствителност към детайлите и отговаря на най-претенциозните изисквания на своите клиенти. В последните години в България се наблюдава чувствителен ръст на продажбите на луксозни стоки, в това число на скъпи автомобили. Българинът демострира завишени критерии за качествено изпълнение, мощност, поръчково оборудване на своя автомобил, което от освоя страна е предизвикателство към вносителите на автомобили в страната.