Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

450 000 посетители на Агритехника тази година

450 000 посетители на Агритехника тази година
450 000 посетители и 2 803 изложители. Това е статистиката за провелото се през миналата седмица изложение „Агритехника“. Над 100 000 от посетителите са били от най-различни държави на планетата. 
 
 
Така изложението доказва лидерската си позиция като глобален сборен пункт за хората в селското стопанство и производителите на машини“, отбелязват организаторите на събитието. 
 
Чуждестранните изложители са нараснали до 60 процента от общия брой на компаниите, презентиращи се на експото.  
2 803 компании от 53 държави показаха продуктите си на изложението. организаторите отчитат, че чуждестранните изложители са достигнали 60 процента, като това е рекорден резултата за изложението. за първи път тази година на експото са се представили компании от Индо-Азиатския регион. 
 
Според статистиката на изложението са пристигнали 450 000 души, което потвърждава данните от 2015 година. 
Германските посетители формират голям процент от посетителите – те са 350 000 от всички региони на страната. 
 

Оператор: Валери Цветанов

 
Броят на чуждите посетители бележи ръст. Според отчетените данни 100 000 души от 138 държави са разгледали десетките палати на мегаизложението, като най-много гости е имало от нидерландия, Дания, Швейцария, Австрия и Италия.
 
Организаторите отчитат ръст в посетителите от Северна Америка, Източна Европа, Азия и Африка.
Настроението на бранша по време на „Агритехника 2017“ беше едно от най-сигурните доказателства, че в сектора има мотивация за инвестиции. 
 
Новите технологии със сигурност бяха във фокуса на изложението, като посетителите имаха възможност да разгледат предложения за прогнозиране на времето, механични и химични технологии за растителна защита, GPS контрол, дронове и роботи, разработени в помощ на земеделието. 
Следващата „Агритехника“ ще се проведе от 10 до 16 ноември 2019 г. отново в изложбения център на германския град Хановер. 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug