Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Агротрон-М ще открие утре новата си търговско-сервизна база в гр.Търговище

Агротрон-М ще открие утре новата си търговско-сервизна база в гр.Търговище

нова база на Агротрон-М - Търговище

 

Фирма Агротрон-М официално ще открие утре новата си търговско-сервизна база в гр.Търговище.

 

На събитието ще присъстват дългогодишните партньори на фирмата, както и клиенти от страната. Събитието ще уважат и германските партньори на Агротрон-М от фирма Fricke Landmachinen и GRANIT Parts, както и търговски представители на други чужди фирми.

 

Новата база на Агротрон-М се намира на околовръстния път София - Варна, след кръговото при Военния завод в Търговище.

 

В широкия шоурум на сградата ще се представят трактори и прикачен инвентар, внасяни от Европа. За гостите и клиентите на Агротрон-М има зали за срещи и заведение с напитки.

 

Новата база е оборудвана със съвременнно оборудван сервиз за ремонт и обслужване на всички видове трактори, комбайни, сламопреси, сеялки, пръскачи и прикачен почвообработващ инвентар. Към сградата има и склад за резервни части, консумативи, масла, гуми за селскостопанска техника и др.

 

Официалното откриване на базата е предвидено за утре 21-и Май от 15.00 ч.

 

вижте всички селскостопански машини на АГРОТРОН-М

 

© tractor.bg 2011

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug