Агротрон впечатли фермери с John Deere и с новата сеялка HORSCH Pronto 4 DC

  • 02.10.2021 16:01
  • 1864
  • 0
  • Новини
Агротрон впечатли фермери с John Deere и с новата сеялка HORSCH Pronto 4 DC

Фирма Агротрон - Търговище взе участие в Деня на пшеницата, който събра фермери край село Белоградец, община Ветрино.

 

Домакин на събитието бе земеделското стопанство на дружеството Авшар Маджар и Сие, които обработват около 10 000 дка земи и произвеждат хляб и хлебни изделия.

 

Пред земеделските производители бяха показани опитни полета с нови елитни сортове пшеница, ръж и тритикале с високи хлебни показатели. Домакините акцентираха, че в производството на техните изделия не се използват никакви добавки и химикали, а качеството е гарантирано от добрите семена и натурални продукти.

 

Фермерите дошли на събитието бяха силно впечатлени от представения от фирма Агротрон трактор John Deere 8260 от новата R серия. Към него бе показана и прикачена прецизна сеялка за слята повърхност Horsch Pronto 4 DC.

 

Зърнопроизводителите се запознаха и с новия комбайн John Deere S690I , който е с обем на бункера за зърно от 14 100 литра и е оборудван с новата система ProDrive, която включва автоматична Power shift трансмисия. Шнекът на комбайна е дълъг 7,9 м. и позволява бързо разтоварване.

 

Представеният комбайн бе оборудван и с GPS навигационната система StarFire, която гарантира точна и бърза работа, особено при жътва на царевица. Новият комбайн John Deere S690I е с мощност 626 к.с. , с 6 цилиндров дизелов двигател с би-турбо, отговарящ на еко-нормите Tier 3 B и ECR технология за автоматично филтриране, без използване на урея.

 

От Агротрон обявиха, че стартират и специални промоции на земеделска техника Horsch за предстоящите агротехнически операции след жътвата.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :