Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone Condor 2012 грабна окото на едрите земеделци в цяла Европа

Amazone Condor 2012 грабна окото на едрите земеделци в цяла Европа

Amazone Condor 2012

Amazone Condor е най-новата сеялка за едри стопанства, на която немския производител акцентира преди есенната сеитба.

 

Двата основни модела са с работна ширина 13 и 15 метра.

 

Основния модул и бункера на сеялката е с ширина едва 3 метра, а изсяващите апарати са разположени в прикачния назад модул.

 

По този начин от Amazone са разпределили тежестта на сеялката на по-голяма площ, като същевременно в сгънато състояние сеялката има транспортна ширина едва 3 метра и може да се движи по пътната мрежа.

 

Системата ConTec осигурява отлична подготовка на почвата за семената, като притъпкващото налягане на всеки ботуш е до 120 кг. и може да се регулира по избор.

 

Новата серия сеялки се агрегатира към трактори с мощност от 220 до 270 к.с и могат да бъдат допълнително оборудвани със системите за прецизно компютърно управление от кабината на трактора - Amazone Amalog+.

 

Работната скорост на двата модела сеялки е от 8 до 10 км./ч., като приблизителния разход на гориво за трактор, който е агрегатиран с такава сеялка е около 3 л.дизел на час.

 

Обема на бункера за семена е 8000 литра, а ориентировъчната цена на сеялката с работен захват 15 метра за Европа е около 280 000 лв.*

 

Amazone Condor

 

Повече информация за новите сеялки AMAZONE можете да получите от търговския дилър - Универсал НВГ.

 

текст: Трактор.БГ © 2012

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug