Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Amazone отчита сериозен интерес към пръскачките със завиващо окачване

  • 16.08.2011 09:46
  • 960
  • 0
Amazone отчита сериозен интерес към пръскачките със завиващо окачване

Amazone Unitrail

Немския производител на селскостопанска техника - Amazone отчита сериозен интерес към пръскачките със завиващо окачване, които са иновация за първи път в агротехниката.

 

В новата си линия от земеделски машини за 2011 г. Amazone за първи път пуснаха UniTrail окачване, което се прилага към прикачните пръскачки UX 3200 и UX 4200.

 

Новата завиваща система UniTrail се задвижва хидравлично, като завиващия мост се управлява електронно от системата AMASPRAY+.

 

Благодарение на новата завиваща система при прикачните пръскачки, при теглене от трактора се постига оптимално следене на траекторията на движение, което прави така, щангите на пръскачката да не се люлеят и да остават стабилни.

 

Най-голямото предимство на новата електро-хидравлична система за завиване при пръскачките Amazone е, че тя реагира много бързо, плавно и се адаптира при различна работна скорост на трактора.

 

Сцепката, която свързва новата пръскачка с трактора е масивна и усилена, категория CAT II, с кръстат вал. Тя позволява при транспортно положение пълната с 4200 литра препарат пръскачка да поддържа скорост на теглене до 40 км./ч., без това да създава рискове за безопасността на движението.

 

Amazone Unitrail

 

© 2011 Трактор.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug