Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone отчита сериозен интерес към пръскачките със завиващо окачване

Amazone отчита сериозен интерес към пръскачките със завиващо окачване

Amazone Unitrail

Немския производител на селскостопанска техника - Amazone отчита сериозен интерес към пръскачките със завиващо окачване, които са иновация за първи път в агротехниката.

 

В новата си линия от земеделски машини за 2011 г. Amazone за първи път пуснаха UniTrail окачване, което се прилага към прикачните пръскачки UX 3200 и UX 4200.

 

Новата завиваща система UniTrail се задвижва хидравлично, като завиващия мост се управлява електронно от системата AMASPRAY+.

 

Благодарение на новата завиваща система при прикачните пръскачки, при теглене от трактора се постига оптимално следене на траекторията на движение, което прави така, щангите на пръскачката да не се люлеят и да остават стабилни.

 

Най-голямото предимство на новата електро-хидравлична система за завиване при пръскачките Amazone е, че тя реагира много бързо, плавно и се адаптира при различна работна скорост на трактора.

 

Сцепката, която свързва новата пръскачка с трактора е масивна и усилена, категория CAT II, с кръстат вал. Тя позволява при транспортно положение пълната с 4200 литра препарат пръскачка да поддържа скорост на теглене до 40 км./ч., без това да създава рискове за безопасността на движението.

 

Amazone Unitrail

 

© 2011 Трактор.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug