Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone представя първата, изцяло произведена от компанията, самоходна пръскачка Pantera

Amazone представя първата, изцяло произведена от компанията, самоходна пръскачка Pantera

SX 4000

Първата, изцяло произведена от Amazone, самоходна пръскачка вече е факт. Тя носи името Pantera и напълно измества предшестващата я самоходна пръскачка, модел SX, при която един от основните елементи е произведен от холандската компания Agrifac.

За разлика от предишните пръскачки на Amazone, Pantera 4001 е произведена изцяло в завода на компанията в Германия. Пръскачката се задвижва от 6 литров двигател Deutz. Активното хидро-пневматично окачване намалява нестабилността на машината. Amazone са закупили необходимите компоненти по разработването на машината от същата компания, която снабдява и Agrifac.

Безстепенната корекция на ширината може да се направи в движение с едно натискане на бутон от футуристичния терминал Amadrive. А интелигентното управление на двигателя означава, че в повечето случаи оператора може да работи с машината при 1200 обороти в минута.

Работната ширината на щангите достига до 40м. Транспортната скорост за придвижване е 40 км/ч.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор. БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug