БАТА АГРО започва във вторник с много изненади

Събитието се провежда от 14 до 17 май на летище Стара Загора

  • 608
  • 0
  • Новини
БАТА АГРО започва във вторник с много изненади

От 14 до 17 май на летище Стара Загора ще се проведе за 12-тото издание на специализирано изложение за земеделие и агротехника БАТА АГРО 2019.

 

Очаква ни най-голямата по мащаб БАТА АГРО

 

Тази година фермерите ще се насладят на много изненади. Очаква ни най-голямото по мащаб изложение досега, както и чисто нов формат на провеждане.

 

В БАТА АГРО 2019 участие ще вземат 186 фирми от агросектора върху повече от 37 500  кв. м изложбена площ, съобщиха организаторите на събитието - Българската Асоциация на Търговците на Агротехника (БАТА АГРО).

 

Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса отново ще представи най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието. 

 

 

Изложбените площи ще са с изцяло нов формат – те ще са разположени в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на продукти за земеделието. Новата концепция предоставя по-добра видимост на площите и прави изложението по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите. 

 

За първа година в рамките на БАТА АГРО фирмите, които предлагат семена, препарати за растителна защита и торове, ще имат възможност да демонстрират своите продукти на опитни полета с посеви. 

 

Друго нововъведение е и задължителната регистрация за посетителите. Посещението на изложението остава безплатно, но ще е необходимо всеки посетител да се  регистрира – предварително в уебсайта на БАТА АГРО от края на април или на място в дните на изложението. 

 

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар