Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бохемия Груп ООД налага на българския пазар трактори с марката YTO

Бохемия Груп ООД налага на българския пазар трактори с марката YTO

Фирма Бохемия Груп ООД съществува на българския пазар от 4 години. От една година фирмата е представител на китайската корпоорация YTO Group Corporation като успешно налага на българския пазар моделите трактори YTO x 904, YTO x1254 и YTOx404. Машините вече успешно се реализират в редица европейски страни.

Характеризират се с нисък разход на гориво, перфектна производителност, множество режими на трансмисията, маневреност и удобства за водача. Техниката на YTO Group Corporation е много качествена, а в същото време цената и е почти на половина по-ниска в сравнение с други марки, които предлагат трактори от същия клас. Всички машини са с европейски сертификати.

Фирма Бохемия осигурява 2 години гаранция на тракторите YTO. Сервизното обслужване се извършва на място в България. Има няколко бази в Европа, като най-близките са в Сърбия (Нови Сад) и в Турция. Това позволява доставката на резервни части да се извърши в рамките само на 24 часа.

От Бохемия са категорични, че най-важният фактор във взаимоотношенията с клиентите е коректността. Освен това от основнo значение е бързото и качествено сервизно обслужване. За това се грижат четирима квалифицирани специалисти.

Очевидно е, че в момента българските фермери са изключително затруднени по отношение закупуването на нова техника, а в същото време имат много остра нужда от такава. В тази връзка машините на YTO Group Corporation, предлагани от Бохемия Груп, могат да се закупуват и чрез проект по Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013. В същото време фирмата работи в тясно сътрудничество и с банка, която отпуска изгодни кредити за селскостопанска техника.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug