Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Булагро с нова стратегия за представяните марки агро машини

Булагро с нова стратегия за представяните марки агро машини

Булагро Стара Загора

В официално прессъобщение на фирма Булагро, разпратено по повод информацията, че Варекс са новия официален вносител на Valtra за България, се съобщава:

„От 2004 година до сега Булагро Холдин Груп в лицето на една от дъщерните си компании Агритрак АД, представляваха финландския производител на трактори Валтра. За тези вече 7 години марката Валтра стана познаваема на българския пазар и привлече своите клиенти с качество, функционалност и надежден сервиз.

От Булагро заявиха, че "като част от стратегията си за развитие, компанията винаги е разчитало да развива бранд, който включва в себе си и трактори и комбайни, за да отговори комплексно на интересите на многобройните си клиенти. В тази връзка Булагро  преразгледа отношенията си с Валтра и реши да се оттегли от представителството й за да се концентрира върху развитието на  нов стратегически бранд машини."

 Потвърденото становище на AGCO/Валтра e, че клиентите на Валтра могат напълно да разчитат на услуги на Булагро/Агритрак  и през 2011 година независимо дали това касае покупката на договорени вече нови машини или сервизиране на наличния парк.

Тази трансформация не трябва и няма да засегне интересите на клиенти и ангажимента на Булагро към тях за в бъдеще", заявиха от Компанията.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug