Булагро с нова стратегия за представяните марки агро машини

Булагро с нова стратегия за представяните марки агро машини

В официално прессъобщение на фирма Булагро, разпратено по повод информацията, че Варекс са новия официален вносител на Valtra за България, се съобщава:

„От 2004 година до сега Булагро Холдин Груп в лицето на една от дъщерните си компании Агритрак АД, представляваха финландския производител на трактори Валтра. За тези вече 7 години марката Валтра стана познаваема на българския пазар и привлече своите клиенти с качество, функционалност и надежден сервиз.

От Булагро заявиха, че "като част от стратегията си за развитие, компанията винаги е разчитало да развива бранд, който включва в себе си и трактори и комбайни, за да отговори комплексно на интересите на многобройните си клиенти. В тази връзка Булагро  преразгледа отношенията си с Валтра и реши да се оттегли от представителството й за да се концентрира върху развитието на  нов стратегически бранд машини."

 Потвърденото становище на AGCO/Валтра e, че клиентите на Валтра могат напълно да разчитат на услуги на Булагро/Агритрак  и през 2011 година независимо дали това касае покупката на договорени вече нови машини или сервизиране на наличния парк.

Тази трансформация не трябва и няма да засегне интересите на клиенти и ангажимента на Булагро към тях за в бъдеще", заявиха от Компанията.