CLAAS пусна най-бързия комбайн на всички времена - Super Lexion

CLAAS пусна  най-бързия комбайн на всички времена - Super Lexion

 

CLAAS  пусна „Супер LEXION"- най-бързия комбайн на всички времена. С новото поколение LEXION, CLAAS представи два серийни модела, които са доста по-бързи, много по-комфортни, още по-продуктивни и икономични.

 

Специалистите на CLAAS  представиха в продължение на месец новите две серии 700 и 600 пред около 150 международни журналисти и повече от 2000 потребители от цяла Европа. Изложението се състоя в Loermann Farm. Серия 700 с APS система за вършитба и система за отделяне на остатъчното зърно посредством ротори (APS Hybrid) беше представена редом със серия 600, разполагаща с APS и система за остатъчно отделяне на зърното посредством сламотръси (APS Straw-walker technology).

 

Какви са другите отличителни характеристика на новия LEXION? Зрителите за изумени от високата скорост на пътя, постигната благодарение на новоразработеното TERRA TRAC пълно окачване на шасито. Новите машини имат максимална скорост от 40км/ч, така че клиентите прекарват много по-малко време в транзитно придвижване между полетата.

 

В допълнение към новоразработената ултра комфортна кабина, LEXION се отличава с изцяло нова електронна система със съществено подобрена CEBIS информационна система и CEMOS електронна оптимизационна система (CLAAS Electronic Machine Optimization System), която предоставя на водача безценна помощ по време на работата му по прибиране на реколтата.

 

Хидравличната система е много по-мощна и по този начин работата се извършва по-бързо и ефективно. Освен това новият LEXION  е снабден с ксенонови фарове - толкова силни, че превръщат нощта в ден.

 

Новият дизайн предлага комбинация от стил и достъпност. Присъствалите на изложението видяха колко ефективни са новите хедъри.

 

Допълнителните акценти на събитието по случай новото от CLAAS бяха новите серии LEXION MONTANA - планинско-проходими  комбайни, които могат да извършват супер качествена вършитба както по стръмни склонове, така и по равни терени.

 

Повече за новите комбайни Claas Lexion 600 и 700 можете да получите от оторизирания дилър на Claas -

Универсал НВГ - Долна Оряховица - 06173/2970; 0887413014; 0889231012

[email protected]

www.universla-nvg.com