Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

GPS Muller Elektronik предлага точно и бързо очертаване на земеделските площи

GPS Muller Elektronik предлага точно и бързо очертаване на земеделските площи

снимка: GPS Track-Guide Muller Elektronik

GPS системите Track-Guide на немския производител Muller Elektronik могат да се използват за очертаване на земеделските парцели. Данните, събрани от тях, могат без проблем да се изпращат в Общинските служби по земеделие за очертаване на площите по Кампания 2010.

Данните от тези замервания ще се зареждат в Интегрираната система за администриране и контрол (ИСАК) от Общинските служители по земеделие, след предоставянето им от земеделските стопани в съответния формат.
GPS-ът Track-Guide има възможност за съхраняване на данните за очертаните парцели в необходимия .shp файл, който в последствие, чрез USB памет се зарежда в системата на Общинските земеделски служби.

Много земеделски производители алармират, че след очертаването на парцелите за подпомагане през тази кампания се очакват много застъпвания на площите и последващи санкции и забавено изплащане на субсидиите. GPS системата на Muller Elektronik дава решението на тези проблеми. GPS-ът работи при изключителна точност, която не може да се постигне при очертаването на парцелите на ръка и реално може да покаже границите на очертаваната земеделска земя.

Повече ионформация за GPS-ът на Muller Elektronik можете да получите от официалния вносител за България фирма Универсал НВГ – 0887413014.


 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug