Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Изложенията за земеделска техника в Русе и Стара Загора с еднакви дати през месец Май

Изложенията за земеделска техника в Русе и Стара Загора с еднакви дати през месец Май

снимка : www.fermer.bg

Изложенията за селскостопанска техника - БАТА Агро - в Стара Загора и Изложението за автомобилна и селскостопанска техника, което се провежда в Техническия Университет в Русе са с еднакви дати на провеждане , научи Трактор.БГ. Определените дати са : 11-15.05.2010.

 

Преди повече от 2 месеца от Българската асоциация на търговците на агро-техника ( БАТА ) посочиха своите дати за провеждането на изложението Бата-Агро , на летището край Стара Загора, а именно 11-15.05.2010.

 

Днес , д-р Калоян Стоянов от Техническия университет в Русе заяви за Tractor.BG датите за Русенското изложение, които са същите : 11-15.05.2010 г. Стоянов добави, че чрез Контролно-техническа инспекция към МЗХ, областните земеделски служби и други областни и общински структури и организации ще бъдат поканени земеделски производители, арендатори, стопани и фирми от цялата страна. "В ХII-то специализирано издание на Изложението ще положим усилия за увеличаване на фирмите изложители от други страни - Русия, Украйна, Румъния, Турция, Унгария и др.", заяви още д-р Калоян Стоянов.

 

Изложението за селскостопанска техника в Стара Загора пък обещава да е иновативно и да продължи с опита от миналогодишното ЗарАгро Шоу, където фермерите имаха възможността в полето и на пистата на селскостопанското летище в Стара Загора да изтестват реално как работят разнообразни машини от прикачния инвентар, както и да пробват различни марки трактори. Участие в Бата-Агро ще заемат всички големи вносители и дистрибутори на селскостопанска техника в България, някои от които Агромашина, Бултрекс, Булагро, Вантотрейд, Варекс, Златекс, Ири Трейд, Мегатрон, Оптиком, Рапид КБ, Римекс Агрохолдинг, СД Стойчеви, фермер 2000 и др.

 

Коментари
анонимен
на 28.08.2010 23:30:03
[stars]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug