Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere и Claas са най-продаваните комбайни в България за 2013 година

John Deere и Claas са най-продаваните комбайни в България за 2013 година

John Deere са най-продаваните зърнокомбайни в България през 2013 година. Това сочат данните на контролно-техническата инспекция (КТИ) за новорегистрирана земеделска техника през миналата година. 63 са новите комбайни John Deere, закупени от българските зърнопроизводители през годината.

Веднага след това се нареждат немските комбайните
Claas с 45 продадени машини и CASE IH с 37 комбайна. Massey Ferguson имат реализирани 20 продажби на комбайни, а по 19 има Challenger и New Holland.

 

През 2013 г. се запазват нивата на продажби на зърнокомбайни като новорегистрираните машини са 253, при 252 през 2012 г. През 2011 г. броят им е бил по-голям – 289 новорегистрирани комбайна.

 

Най-много нови комбайни са регистрирани в София град – 70 бр ( заради това, че са купени на лизинг ), следвани от Област Варна – с  21 броя комбайни, Стара Загора- 19, Русе – 18 и Област Добрич - 17 зърнокомбайна.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug