Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Клиенти на Булагро посетиха Pottinger в Австрия

Клиенти на Булагро посетиха Pottinger в Австрия

снимка: www.tractor.bg

От 30-ти август до 4-ти септември 2008г. екип на Старозагорската фирма Булагро, заедно със свои клиенти, беше на посещение в Грискирхен, Австрия, по покана на концерна Pöttinger.

На всеки 2 години Pöttinger организира среща на клиентите си от цял свят, за да покаже технологичните новости и да даде информация за развитието на компанията. Тази година на Pöttinger International Day присъстваха над 1000 клиенти от 25 държави.
 
Официален гост- говорител на събитието беше г-н Schulz-Greve - от кабинета на еврокомисаря за земеделието Мариан Фишер- Бойл, който изнесе презентация относно земеделската политика на Европейската комисия.
 
В продължение на 4 дни българската група имаше възможност да се запознае в детайли с производствените и сервизни бази на компанията, с новите машини и технологии. Един от следобедите беше посветен на мащабни полеви демонстрации на цялата продуктова гама на Pöttinger. Програмата през останалото време включваше посещение на местна кравеферма, както и на международния селскостопански панаир AGRARIA в град Велс.


вижте още:
www.bulagro.bg
 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug