Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Кооперация Китка и Меркурий Агро с обща полева демонстрация край В.Търново

Кооперация Китка и Меркурий Агро с обща полева демонстрация край В.Търново

трактор ArmaTrac 804

Полева демонстрация на трактори ArmaTrac и плугове Ovlac организират в сряда, 20 април Кооперация Китка, съвместно с Меркурий Агро в село Самоводене, общ. Велико Търново.

 

По време на демонстрацията ще бъдат показани в действие на полето трактори ArmaTrac 804 – това са универсални машини при средния клас трактори, които еднакво добре се справят с дейности като оран, дисковане, сеитба, култивиране и пръскане.

 

По време на демонстрацията всеки, който има желание, може да направи и тест драйв, за да се убеди в работата на машините, съобщиха организаторите.

 

Полевата демонстрация ще се проведе на 20 април (сряда) от 15:30 до 18:00 ч. в с. Самоводене, общ. Велико Търново на новоизграждащата се база на фирма Меркурий Агро.

За допълнителна информация и точно местоположение на полевата демонстрация: 

тел. 0897 089 163

тел: 0887 712 999

тел: 0887 095 404

Коментари
Меркурий Агро ЕООД
на 20.04.2016 09:29:05
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug