Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

KUHN купиха американския производител на земеделска техника Krause

KUHN купиха американския производител на земеделска техника Krause

KUHN

Френския машинистроителен гигант KUHN Group придобиха американската фирма Krause, която е производител на почвообработваща техника и сеялки за трактори с мощност от 150 до 550 к.с.

 

Тази сделка е вторатa по рода си през последните 6 месеца. В края на 2010 г., разположеният само на 90 км. от заводите на Krause в Канзас, САЩ, производител Great Plains бе купен от английската компания SIMBA.

 

Компанията Krause е основана през 1916 г. с основна дейност производство на почвообработваща техника, предимно култиватори, а през 50-те години на миналия век започва масовото производство на сеялки за трактори. През 2010 година продажбите на компанията са в размер на 61 млн. долара, а заетите в производството са били 230 души. За сравнение, френският производител на селскостопанска техника - KUHN, към момента има около 3500 служители и приходи за 2010 г в размер на 870 млн. долара.

 

В момента KUHN Group сформират екип от 500 специалисти, които да развият пазара на произвежданата от фирмата земеделска техника в Източна и Централна Европа, а също и в големите зърнопроизводствени райони на САЩ.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug