Купи комбайн NEW HOLLAND от ИНТЕРАГРИ България и спести до 50 000 лв.

Компанията стартира невероятна предсезонна кампания с много намаления

Купи комбайн NEW HOLLAND от ИНТЕРАГРИ България и спести до 50 000 лв.

До 10 декември 2019 г. всеки клиент на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ има възможност да закупи или поръча своя комбайн NEW HOLLAND, като се възползва от специалните условия на предсезоннната кампания. Освен че получава специална цена преди сезона, клиента спестява до 50 000 лв., с включено пълно техническо обслужване за 5 г. до 2400 мото часа. Всичко това означава гарантирано спокойствие и сигурност за клиента в дългосрочен план, което прави покупката на комбайн NEW HOLLAND изгодна и разумна инвестиция.  


Всички зърнокомбайни NEW HOLLAND,  доставени от ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, се предлагат стандартно с 5 години удължена гаранция от NEW HOLLAND. Предлага се и  възможност за гъвкаво финансиране до 5 години с лихви от 0,95%, при това без самоучастие и без допълнително оскъпяване за клиента, както и заместващ комбайн по време на жътва. 

 


Закупилите комбайни NEW HOLLAND от единствения официален вносител на световната марка за земеделска техника в страната ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, могат да разчитат на гарантирано качество на сервизно обслужване и оригинални резервни части. Към момента ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ разполага с 12 собствени търговско-сервизни комплекса, покриващи територията на цялата страна с планирано разширение на търговската мрежа. Допълнително предимство носи и фактът, че продажбено-сервизните комплекси на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ са сертифицирани с най-престижния Premium Top Partner сертификат по програмата за качество на обслужване на NEW HOLLAND, което гарантира топ обслужване и сервиз от обучени и висококвалифицирани експерти. 


За повече информация във връзка с предсезонната кампания за поръчка на комбайни можете да се обърнете към вашия регионален търговски представител или да се обадите на националния телефон на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ – 0700 46 666.