Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Kverneland представи най-новата си пневматична сеялка S-Drill Pro

Kverneland представи най-новата си пневматична сеялка S-Drill Pro

сеялка Kverneland S Drill Pro

 

Преди дни Kverneland представи най-новият си модел пневматична сеялка. Това е моделът S-Drill Pro, която премиерно излиза на пазара в комбинация с активна роторна брана, също от Kverneland.

 

Бункера за семена на новата сеялка е 1050 литра стандартно, като може да бъде надграден до 1500 литра. Той е оборудван с иновативна система против проникване на прах и влага в него, което гарантира запазването на чистотата и сухостта на семената по време на сеитбата.

 

Прецизното изсяване на семената е гарантирано от добре познатата и доказана система "Accord" на Kverneland. Технологията за сеене на Accord използва разходни норми от 0.2 до 38 кг./дка.и е с най-голяма точност. Превключването от нормални към фини семена може да бъде направено бързо, без нужда от никакви инструменти.

 

Новата сеялка Kverneland S-Drill Pro излиза на пазара първоначално в 3 модификации с работна ширина 3 ; 3,50 и 4 метра. Рамата с нарязващите пръстта дискове е свързана директно с притъпкващия валяк за да осигури равномерна дълбочина на работа и същевременно е независима от дълбочината на активната брана, която може да бъде регулирана по желание в зависимост от почвените условия.

 

сеялка Kverneland - система Accord

 

Стандартно новата сеялка е оборудвана с механичен вентилатор с 1000 оборота в минута, но може да бъде поръчана и с хидравличен вентилатор. Хидравличните странични маркери са също опция. Новата сеялка Kverneland S-Drill Pro може да бъде оборудвана със системата за контрол и прецизно земеделие Kverneland IsoBus.

Новата сеялка Kverneland разполага с отвор, от където лесно може да бъде изпразнен резервоарът със семена. Бункерът за семена пък е защитен от прах и влага.

 

лесно източване на семена

 

 

Повече информация за селскостопанските машини Kverneland можете да получите от официалния вносител за България  "Римекс 1 Холдинг" ЕАД
02/ 971 35 25;
office@rimex.bg
www.rimex.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug