Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Landini представи нова серия трактори от средния клас

Landini представи нова серия трактори от средния клас

снимка: www.tractor.bg

С редица новости и подобрения италианския производител на селскостопанска техника се представи на най-голямото световно агро изложение Агритехника 2009 г.

Новото семейство на тракторите Landini серия 7  идва с напълно нов дизайн и с нагласата да заеме мястото на сериите Powermaster и Powermax. Серията предлага нова визия, както на кабината, така и на покрива. Състои от 6 модела с мощност от 145 до 225 к.с. Всеки модел може да бъде в една от следните версии: Techno (трансмисия с механично управление), Comfort и Full Tronic (електронно управляема трансмисия чрез джойстик, монтиран в дясната конзола и мултифункционален подлакътник). Максималният комфорт на управление е гарантиран от пригоденото за работа в тежки условия стоманено шаси, а окаченият двигател произвежда по-малко вибрации и редуцира нивото на шума.

Новата серия 5 на италианския производител се нарежда между настоящите Powerfarm (от която наследява кабината и колесната база) и Powermondial (включваща тридиапазонната powershift трансмисия). Четирмодулната гъвкава трансмисия е налична с четири синхронизирани скоростни кутии и три механични скоростни обхвата, ВОМ в маслена баня и хидравличен контрол. Тракторите имат 12 предни и 12 задни предавки, налични при версиите 30 км/час и 40 км/час Eco.

Моделите F, GE и GT от сериите Rex са напълно обновени, за да предоставят максимална производителност, подобрена  ергономичност и максимален комфорт при работа. Част от обновяването е новият дизайн на кабината и покрива. Новите модели включват модерна и усъвършенствана хидравлична система, отговаряща на високите изисквания на пазарното търсене. Тракторите се захранват от нов turbo aftercooler двигател. Всички модели са оборудвани с хидравлични трансмисии, освен техно версията на 80-85 и моделите 90, които са оборудвани с механични трансмисии. Намаленият радиус на волана допълнително увеличва производителността.

Телескопичните товарачи на Landini Powerlift също идват с много подобрения. Оборудвани са с последно поколение 4-цилиндров SISU двигател, отговарящ на екологичните норми Тиер 3. Освен че са по-ефективни, рентабилни и безвредни за околната среда, новите двигатели достигат мощност от 147 к.с. със 110 к.с. налични при ВОМ-а. Охлаждащата система при товарачите също е подобрена.

Официален представител на тракторите Landini за България е Оптиком ООД.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug