Мис Италия представи новото лого на комбайните Laverda

Мис Италия представи новото лого на комбайните Laverda

 

Мис Италия 2012 представи новото лого на комбайните Laverda, в рамките на изложението EIMA, което се проведе в Болоня.

 

Освен новото лого, на церемонията на щанда на Laverda бе представено и новото мото на марката : Нашата надеждност - Ваша продуктивност.

 

 

Заедно с италианската кралица на красотата, корона бе оставена и на новата Skyline кабина на новия комбайн Laverda M 410. Леко агресивния, но същервеменно красиво изваян дизайн на фаровете и капаците в предната и горна част на кабината, правят новите комбайни Laverda едни от най-красивите машини, произвеждани от корпорацията AGCO.

 

Новата серия комбайни Laverda М 400 е с изцяло нов дизайн, нова кабина и ново лого. В производството са включени редица иновации и уникални технически решения, които ги има само при Laverda.

 

Сред тях е нов мултифункционален електронен терминал с тъчскрийн, чрез който се управялват всички работни процеси на машината ; нов ергономичен подлакътник за управление, който се настройва по височина и дълбочина, както и нов мултифункционален джойстик. Оператора има лесен достъп и до нов панел с мембранни копчета, които управляват процесите на вършитба и работата на сечката.

 

Laverda M 400 - touch screen 

 

Навигация с мултимедия е сред другите новости при Laverda M 400. Тя е с 6,2 инчов тъчскрийн дисплей, като включва навигация, радио, CD, DVD, два USB порта, слот за SD карта, Bluetooth система, както и аудио-видео входове.

 

 joystick Laverda M 400   multimedia DVD navigation - Laverda 2012

 

Новата Skyline кабина е оборудвана с климатроник, хладилник под падажерската седалка, въздушна реглируема седалка с широко пространство за краката на оператора, а също така е и силно обезшумена.

 

Освен с уникалната си нова кабина, от Laverda акцентираха на изложението и върху новите си двигатели AGCO Power, които отговарят на еко-нормите Tier 3 B и са изключително икономични.

 

Други новости при Laverda са хидорстатична система, която позволява автоматично прецизно нивелиране на хедера по време на жътва в неравни терени, както и нова електронна система за регулиране на ситата от кабината.

 

Пред камерата на Трактор.БГ, продуктовия мениджър на Laverda - Лучано Паризе, заяви : „В момента AGCO инвестира много сериозно в бранда Laverda и в нашия завод в Бреганце, Италия. Това очертава едно много добро бъдеще пред тази марка комбайни.

 

На практика в новата серия комбайни Laverda ние виждаме поредица от нововъведения, които ще улеснят работата на опертаорите, както и ще повишат ефективността и икономичността по време на жътвата. За България ние също така ще представим и новата версия на комбайните Laverda, които са предназначени за жътва на ориз, заяви още Лучано Паризе.

 

Детайлна информация и цени на новите комбайни Laverda, можете да получите от официалния представител за България - фирма Оптиком ООД.

 

Opticom - EIMA 2012