Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Мис Италия представи новото лого на комбайните Laverda

Мис Италия представи новото лого на комбайните Laverda

 

Мис Италия 2012 представи новото лого на комбайните Laverda, в рамките на изложението EIMA, което се проведе в Болоня.

 

Освен новото лого, на церемонията на щанда на Laverda бе представено и новото мото на марката : Нашата надеждност - Ваша продуктивност.

 

 

Заедно с италианската кралица на красотата, корона бе оставена и на новата Skyline кабина на новия комбайн Laverda M 410. Леко агресивния, но същервеменно красиво изваян дизайн на фаровете и капаците в предната и горна част на кабината, правят новите комбайни Laverda едни от най-красивите машини, произвеждани от корпорацията AGCO.

 

Новата серия комбайни Laverda М 400 е с изцяло нов дизайн, нова кабина и ново лого. В производството са включени редица иновации и уникални технически решения, които ги има само при Laverda.

 

Сред тях е нов мултифункционален електронен терминал с тъчскрийн, чрез който се управялват всички работни процеси на машината ; нов ергономичен подлакътник за управление, който се настройва по височина и дълбочина, както и нов мултифункционален джойстик. Оператора има лесен достъп и до нов панел с мембранни копчета, които управляват процесите на вършитба и работата на сечката.

 

Laverda M 400 - touch screen 

 

Навигация с мултимедия е сред другите новости при Laverda M 400. Тя е с 6,2 инчов тъчскрийн дисплей, като включва навигация, радио, CD, DVD, два USB порта, слот за SD карта, Bluetooth система, както и аудио-видео входове.

 

 joystick Laverda M 400   multimedia DVD navigation - Laverda 2012

 

Новата Skyline кабина е оборудвана с климатроник, хладилник под падажерската седалка, въздушна реглируема седалка с широко пространство за краката на оператора, а също така е и силно обезшумена.

 

Освен с уникалната си нова кабина, от Laverda акцентираха на изложението и върху новите си двигатели AGCO Power, които отговарят на еко-нормите Tier 3 B и са изключително икономични.

 

Други новости при Laverda са хидорстатична система, която позволява автоматично прецизно нивелиране на хедера по време на жътва в неравни терени, както и нова електронна система за регулиране на ситата от кабината.

 

Пред камерата на Трактор.БГ, продуктовия мениджър на Laverda - Лучано Паризе, заяви : „В момента AGCO инвестира много сериозно в бранда Laverda и в нашия завод в Бреганце, Италия. Това очертава едно много добро бъдеще пред тази марка комбайни.

 

На практика в новата серия комбайни Laverda ние виждаме поредица от нововъведения, които ще улеснят работата на опертаорите, както и ще повишат ефективността и икономичността по време на жътвата. За България ние също така ще представим и новата версия на комбайните Laverda, които са предназначени за жътва на ориз, заяви още Лучано Паризе.

 

Детайлна информация и цени на новите комбайни Laverda, можете да получите от официалния представител за България - фирма Оптиком ООД.

 

Opticom - EIMA 2012

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug