Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Производители на китайска земеделска техника и трактори идват през Май 2012 на БАТА Агро

Производители на китайска земеделска техника и трактори идват през Май 2012 на БАТА Агро

 

Производители на китайска земеделска техника и трактори ще посетят през Май 2012г. изложението БАТА Агро в Стара Загора.

 

Визитата е по покана на председателя на УС на БАТА - Христофор Бунарджиев, който бе на официално посещение в Китай в рамките на изложението CIAME 2011.

 

По време на визитата са проведени срещи с Китайската асоциация на търговците на агротехника и Китайската асоциация на производителите на земеделска техника.

 

По време на срещата двете страни се информираха за развитието на земеделието в България и Китай, за потребностите от селскостопанска техника и ролята на китайската страна на българския пазар. Постигнато бе и споразумение за бъдещо сътрудничество преговори и осъществяване на контакти между китайските произодители на земеделска техника и българските дистрибутури на селскостопанска техника.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Mil4o
на 14.11.2012 09:06:25
Kato gledam, kojenia salon pri golemite traktori ve4e ne e extra, a standart ![:driver:][photo]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug