Ремонт на селскостопанска електроника, но как? Попитайте Софтелектроник

Добрият ремонт е равен на рентабилно и надеждно земеделие

  • 122
  • 0
  • Новини
Ремонт на селскостопанска електроника, но как? Попитайте Софтелектроник

 

Земеделската техника често се нуждае от ремонт. Именно затова и фермерите, при избора си на машина, се доверят на компании с добър сервиз. Какво обаче се случва, ако селскостопанската електроника се развали и се нуждае от поправка?

 

Софтелектроник е довереният партньор на малки и големи земеделски производители за ремонт и програмиране на селскостопанска електроника. Фирмата, чийто опит е над 14 години, поправя и програмира компютри за двигатели, монитори, контролни панели, тъч дисплеи, сензори, GPS системи, антени, джойстици и други модули, инсталирани в селскостопански машини - трактори, комбайни, товарачи, пръскачки и други.

 

Успешно се ремонтира извънгаранционна електроника на топ брандове като Rauch, Case IH, Liebherr, John Deer, New Holland, Catterpilar, Challenger, Deutz, TeeJet, Fendt, Steger, Still.  В лабораторията на фирма Софтелектроник работят над 20 подготвени специалиста, през които са преминали стотици стандартни и нестандартни ремонти.

 

“Някои ремонти са уникални. Казват, че има неща, които просто не могат да бъдат поправени. Тогава елате при нас и се уверете в обратното”.

 

За своя богат опит и време на пазара, компанията се увеличи с бързи темпове и удвои броя на своите доверени клиенти, както в България, така и в Чужбина.

 

“Голям процент от машините в България с настъпили извънгаранционни повреди продължават да изпълняват своето предназначение на полето или във фермата, благодарение на ремонтираната електроника. Избирайки ремонт вместо замяна с нова машина, земеделските стопани намаляват своите разходи за поддръжка на наличната извънгаранционна селскостопанска и товарна техника. Освен това спестяват време и енергия в търсене на ново решение за своето стопанство”, категорични са специалистите.

 

Ремонт в Софтелектроник

 

След като клиента е установил, че електронен модул на селскостопанска машина е дефектирал, може да се свърже с наш сътрудник. Експертът ще го информира за процедурата и адреса за доставка. 

 

Когато електрониката пристигне в лабораторията на компанията, тя се разглобява и почиства. Извършва се хардуерна и софтуерна диагностика. След установяване на конкретния дефект, експертът на Софтелектроник информира клиента, дали модула подлежи на ремонт и ако е възможен, каква ще е цената и срока на изпълнение. След изпълнение на ремонта, клиентът получава своя модул със съответната гаранция.

 

Услуги от Софтелектроник

 

Софтелектроник предлага различни услуги за ремонт и програмиране на селскостопанска техника. 

 

- хардуерна и софтуерна диагностика

- почистване на електронни компоненти

- възтановяване на хардуер 

- програмиране на софтуер 

- тестване на модули 

 

Наред с това, компанията извършва и други дейности, като ремонт на хибридни и електрически автомобили, ремонт на електроника за камиони, автобуси и автомобили, ремонт на морска електроника, както и поправка на автоматични скоростни кутии и турбокомпресори за автомобили, камиони, автобуси, селскостопанска и промишлена техника.

 

Доверете се на опита. Обадете ни се още сега!

 

Разгледайте изпълнените ремонти от Софтелектроник на интернет адрес softelectronic.bg. Ежедневно в портфолиото на компанията се добавя ремонт за нов модел селскостопанска техника. Ако имате въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел.: 0876 461 010.