Роден производител на земеделска техника - все по-предпочитан партньор у нас

  • 10.08.2022 15:27
  • 2895
  • 0
  • Новини
Роден производител на земеделска техника - все по-предпочитан партньор у нас

Български производител на земеделска техника става все по-доверен партньор на родните земеделци. Мадара АГРО е един от най-големите производители на аграрна техника у нас. Богатата производствена гама на компанията се състои от над 80 вида прикачен инвентар с международен стандарт.

 

Изберете българското

 

Предимствата на Мадара АГРО са много – обособена производствена база, строг контрол на качеството, широк продуктов диапазон и внедрени иновативни технологии. Освен на родния пазар, компанията е добре позната и в Румъния, Гърция, Унгария, Латвия, Франция, Германия, Австрия, Дания, Русия, САЩ, Канада и др.

 

Разнообразие от решения

 

Мадара АГРО не спира да усъвършенства и модернизира моделите машини, които предлага, за да могат те да отговорят изцяло на изискванията на земеделците.


“Серията ремаркета за насипни товари RNTDUNAV достигнаха обща маса от 30 тона, въведохме в серийно производство новите сгъваеми раздробители (сечки) серия RLS GRIZZLY. Включихме по-широк спектър от модификации на компактни дискови брани Серия KDB CORMORAN. Пуснахме в производство 24 редов окопен култиватор серия ОК PRECISE без и с торовнасяне на течен азотен тор UAN по време на окопаването. В серийно производство влязоха новите 7000, 10000 и 12000-литрови цистерни за вода серия CV RUSALKA и още много други“, коментират от компанията.


Иновации

 

Основно внимание компанията отделя на новите иглени брани от серията BIPSAVAGE, отговарящи на изискванията на модерното земеделие, изискващо повишаване на ефективността на обработката на почвата и водещо до по-добри добиви. Тази брана се използва за аериране на повърхностния слой на почвата, създава условия за оптимално сеитбено легло, като интензивната обработка с нея води до изключително бързо повишаване температурата на почвата, за максимално бързо достигане на оптимални условия за кълняемост на семената. Разработени са 5 модификации, 2 от които навесни: BIP40 и BIP80 с работни ширини 4 м и 8 м, за трактори съответно 60 и 150 к.с.; 3 прикачни, BIP152BIP220 и BIP270 с работни ширини съответно 15 м, 22 м и 27 м, за трактори 200, 300 и 380 к.с. 

 

 

Хит при земеделските производители в Европа, а напоследък и в България, е използването на течен азотен тор UAN, произвеждан от АГРОПОЛИХИМ АД.

 

За да отговри на интереса на своите клиенти Мадара АГРО разработи нови цистерни за течен азотен тор серия UAN BALKAN, от които вече на пазара са UAN16 и UAN32. В производствената гама на компанията са предвидени цистерни, както с единични, така и с двойни балони, произведени от полиетилени, включени в отделни модификации.

 

 

 

Мадара АГРО разработва и произвежда машини за събиране на камъни. Именно такава е машината от серия PS14 COLLECTOR, която идва на помощ при обработка на камениста почва. Интересното при PS 14 COLLECTOR са 15-те високоустойчиви зъба, с които изравя и насочва камъните към събирателния бункер, който е с обем 1,65 куб.м.

                  

 

Тази година Мадара АГРО ще участва на най-голямото изложение за земеделска техника у нас БАТА АГРО 2017, което традиционно се провежда на летището в Стара Загора. От 16 май до 19 май земеделците ще могат да  се запознаят с машините и да се уверят в тяхното качество и предимства.

 

 

Повече информация за портфолиото с машини на компанията може да намерите на http://madaraagro.com/bg/

 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар