Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Росагромаш възнамерява да открие представителство в България

Росагромаш възнамерява да открие представителство в България
Заместник-министърът на земеделието и храните д-р Цветан Димитров се срещна с г-н Евгений Корчвой, генерален директор на Руската асоциация на производителите на селскостопанска техника „Росагромаш”, в Министерството.
 
Двете страни обсъдиха възможностите за задълбочаване на научно-техническото сътрудничество в областта на земеделския сектор. „Росагромаш” заяви намерение за откриване на свое представителство у нас, в което ще бъде представена техника от ново поколение. В рамките на настоящата година те предвиждат и откриване на демонстрационно поле, на което българските фермери ще могат да запознат с техническите им предимства. 
 
„В лицето на страната ни имате дългосрочен партньор“, заяви зам.-министър Димитров. Според него ще бъде добра форма на партньорство, ако руските компании могат да предоставят техника на конкурентна цена. 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug