Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Same Deutz-Fahr отчита добър старт при продажбите през 2010 година

Same Deutz-Fahr  отчита добър старт при продажбите през 2010 година

снимка: www.tractor.bg

Добър старт при продажбите на трактори отчитат от Same Deutz-Fahr  през тази година. Поръчките на компанията са с 12 на сто повече от същия период на предходната година.

Въпреки, че оборотът на Same Deutz-Fahr през 2009 г. спадна с 28,1% до 876, 4 млн. евро след пет години непрекъснат растеж, компанията успя да увеличи своя пазарен дял в Западна Европа с 0,5% до 13,2%, като особено забележимо е разширяването във Франция, Испания и Скандинавските страни.

За компанията обстоятелствата бяха добри и в Източна Европа, където продажбите нараснаха с 0,7% до 11,3%, благодарение най-вече страни като Полша, Словения, Хърватия и Румъния.

Излизането на пазара на Индия чрез сдружаването с Agrolux повиши продажбите на Same с 27%. Продажбите на резервни части също значително допринесе за повишаването на оборота със 17, 3% в сравнение с 12,7% през миналата година.

Повече за продуктите на Deutz-Fahr на българския пазар можете да научите от официалния представител на марката за България фирма Ири Трейд АД.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!

Коментари
Ivan Enchev
на 01.03.2012 07:56:53
Една страхотна цена за "ALL IN" ! [:success:]
теодор
на 04.03.2012 20:45:35
Здравеите,може ли да ми кажете някаква цена на това съоражение?Благодаря,предварително!
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug