САТНЕТ прави премиера на новия лозаро-овощарски трактор LS XU 6168 C (ВИДЕО)

САТНЕТ прави премиера на новия лозаро-овощарски трактор LS XU 6168 C (ВИДЕО)
Корейската марка LS показа на пазара нов модел трактор LS XU 6168 C, оборудван с LS Tier IV двигател. LS XU 6168 C е с изцяло нов дизайн. Този дизайн придава много агресивен вид на машината, което пък показва нашия потенциал за развитие в пазара на универсални трактори. 
 
Всеки универсален трактор от серията XU е оборудван с последно поколение двигатели за оптимална икономичност. Новост е, че двигателят е собствено производство на корейската компания -  LS Tier IV. До момента се предлагаха трактори с максимална мощност до 55 к.с., а сега с новия двигател мощта се увеличава до 68 к.с. 
 
 
 
 
Тракторите от новата серия са с триточково окачване на навесната система на трактора кат. 1, с капацитет на повдигане  1850 кг., с хидравлично управление и контрол на позицията.
 
Серията LS HU e с широка кабина, отличаваща се с ергономичен дизайн и отлична видимост във всички посоки. Всички контролни лостове са изключително удобни за управление. 
 
Тракторът се предлага и с опция на трансмисията Power Shuttle. 
 
Информация за новите трактори LS от серията XU можете да получите от Сатнет ООД Карлово – официалният дилър на марката за България.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!