Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

СД Драганови внесе първия за България трактор Kioti EX50 HST

СД Драганови внесе първия за България трактор Kioti EX50 HST

трактор Kioti EX50 HST

СД Драганови внесе първия за България трактор Kioti EX50 HST.

 

Това е нов модел трактор, който намери отлична популярност в редица Европейски страни, заради отличните му качества, както за работа в земеделските стопанства, така и в разннобразни комунални и строителни дейности.

 

Специфичното при трактор Kioti EX50 HST е неговата хидростатична трансмисия ( HST ) , която позволява лесна и гладка работа на трактора при агрегатиране с челен товарач и друг инвентар.

 

Този трактор е оборудван с два педала, които позволяват промени в скоростта и посоката на движение без използване на съединител и без необходимост от смяна на предавките на трансмисията.

 

Педалът на спирачката е в лявата страна на трактора. Благодарение на трансмисията HST при този нов трактор Kioti, ръцете на тракториста остават свободни за кормуване, както и за работа с джойстика за управление на челния товарач.

 

Kioti EX 50 HST, както и другите модели от новата серия EX на Kioti са оборудвани с превключвател за избор на режим авто-пилот, който е инсталиран до дясната ръка на тракториста, върху арматурното табло. Това дава възможност на тракториста да поддържа постоянна скорост, когато трактора е в транспортно състояние или извършва оперативна дейност, където разширената употреба на предавките е необходима.

 

Трактора е с мощност 50 к.с. Капацитета на хидравличната помпа е 63,8 л./мин. Трансмисията е хидростатична, без съединител, 3-степенна.

 

Новия Kioti EX 50 HST е доставен в България по поръчка на конна база "Тракиец" в пловдивското село Житница. С трактора, който е оборудван с челен товарач, ще се извършват ежедневните стопански операции в конефермата.

 

контролно табло Kioti EX50

 

Повече информация за новите трактори Kioti, може да получите от официалния вносител за България - СД Драганови.

 

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug