Свилен Лозанов застана начело на Тайтън Машинъри България

Той има над 13 годишен опит в компанията

  • 151
  • 0
  • Новини
Свилен Лозанов застана начело на Тайтън Машинъри България

Свилен Лозанов е новият Изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България от 1 февруари 2022. Той има над 13 годишен опит в Тайтън Машинъри, като до момента заема длъжността Мениджър продажби за България.

 

Tecnoma се връща в продуктовата гама на Тайтън Машинъри България

 

Кариерата на Свилен Лозанов започва в Римекс през 2009. Той е част от екипа, когато световния дилър на аграрна и строителна техника Titan Machinery Inc. придобива акциите на дъщерната си фирма в България и става 100% собственост на Тайтън Машинъри България.

 

„В Titan Machinery Inc. сме изключително щастливи във връзка с най-скорошното развитие в Тайтън Машинъри България. Успяхме да повишим продажбите и пазарния дял година след година. Но и нещо още по-важно - успяхме да подобрим нашето ниво на обслужване, благодарение на специализираната програма за обучение на сервизни специалисти, включително с новата технология за Прецизно  земеделие.

 

Всичко това е резултат от мотивирания  и отдаден екип в Тайтън Машинъри България. Ето защо повишаваме Свилен Лозанов, който е неделима част от това вълнуващо развитие, в позицията на изпълнителен директор за България. Убедени сме, че с тази стъпка компанията ще се качи на следващото ниво, така че да може да предложим най-добрата подкрепа на клиентите си“, сподели Кристиян Миттердорфер, вицепрезидент за Европа.


Свилен Лозанов притежава икономическо образование от УНCC и има курс по мениджмънт в LIMAK Austrian Business School.