Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Създадоха ЯМЗ-536, сертифициран по стандарт EUR 4

Създадоха ЯМЗ-536, сертифициран по стандарт EUR 4

В Русия създадоха първият редови дизелов двигател ЯМЗ - 536 , отговарящ на европйският стандарт EUR 4. 

Конструкторите от консорциума "ГАЗ", съобщиха, че новият двигател е дело на партньорството им с немската фирма AVL Gmbh.

Изключителната значимост на производството на новият ЯМЗ 536 е в това, че в момента на руския пазар не се произвеждат редови дизелови двигатели, а освен това в него са внедрени нови компютърни технологии.

Новият двигател е с 4 и 6 цилиндрови модификации , съответно с мощност 120-220 к.с. и 160-330 к.с.

Приложението на ЯМЗ 536 ще бъде в производството на трактори, специализирана горска техника, камиони "Урал", "Краз" и "Маз", както и стационарни енергийни установки.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug