Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Топ красавици популяризират аграрния сектор в новия календар на Фермер.БГ

Топ красавици популяризират аграрния сектор в новия календар на Фермер.БГ

Новото издание на българския еротичен фермерски календар, тази година залага на традициите и високото качество, на произвежданата от родния стопанин продукция.

 

Календарът на Фермер.БГ е под мотото „Изберете продукцията на българските фермери!“ и продължава кампанията за утвърждаване и насърчаване на положително обществено отношение към родните земеделски производители.

 

Това е много важен призив в подкрепа на фермерите, които продължават често да са жертва на нелоялна конкуренция от други държави.

 

Календарът тази година включва кадри, свързани с всички основни сектори на българското земеделие и производството на - мляко, мед, зърно, вино, маслодайна роза, брашно, яйца, праскови, моркови, дини и др. Кадър на еротичен модел сред прана и разхвърляна овча вълна, пък е един от емблематичните за изданието за 2013-а.

 

Традиционно и тази година в снимките за календара на Фермер.БГ участват известни българки, сред които топ-моделът Биляна Йотовска от популярната денс формация Sеcret Garden; Гея Антонова, популярно лице от редица TV реклами; певицата Анн-Джи, която е и Мис Вселена фитнес 2006 и Победител на Световното първенство по фитнес-фешън 2012; Мариана Андонова, Световна медалистка по художествена гимнастика ; горещата танцьорка Руми Калоферова, участничка в Miss Playmate 2011 и др. Фотосесиите за концептуалния български календар са на известния актов фотограф Начо Каменов – Kubeto.

 

В Европа широко популярни еротични фермерски календари се издават единствено в Германия и Англия, като целта както и на този в България е популяризиране на селския начин на живот и стимулиране на аграрните дейности в селските райони.

 

Новия календар на Фермер.БГ можете да поръчате от тук : kalendar.fermer.bg

 

Календарът на Фермер.БГ за 2013-а година се издава със спонсорството на :

Фермер 2000 АД - Официален вносител за България на Massey Ferguson, Manitou, Miller, Antonio Carraro

Оптиком ООД - Официален вносител за България на тракторите Landini, JCB и комбайните Laverda

НИК Eлектроникс - Официален вносител на GPS системи за селското стопанство - Trimble ; пръскачки Berthoud

 

кадър с българско мляко:

мляко

 

кадър с българска маслодайна роза :

маслодайна роза

 

кадър с българска пшеница :

зърно

 

кадър с българска овча вълна :

вълна

 

кадър с български дини:

Биляна Йотовска - дини

 

кадър с българско брашно :

брашно

 

wink

снимки зад сцената:

млякото

 

брашното

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментари
Вратите
на 26.05.2013 18:19:05
Приветстваме тази инициатива на дни на отворените врати http://borman.biz Изключително полезно е кандидатите за бъдещи фермери да се запознаят с финансовите условия за закупуване на нова техника.
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug