Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Трактор John Deere 6534 заменя модела 6530

Трактор John Deere 6534 заменя модела 6530

Тракторите John Deere от серията Mannheim-built 6030, както и моделите 7430 и 7530, ще бъдат обновени и подобрени през 2010 год, за да бъдат по-мощни и в същото време да имат по-малък разход на гориво, съобщават от американската компания.

Повечето трактори ще увеличат мощността си с 5 к.с. Консумацията на гориво ще бъде редуцирана средно с 2-3% при тракторите Premium и с 4% при моделите Standard, благодарение на подобрения в софтуера и двигателя на машините.

Новият John Deere 6534, който ще замени модела John Deere 6530, ще бъде в две версии Premium и Standard. Той комбинира четирицилиндров двигател с шестцилиндрово шаси. Мощността му е 125 к.с., като може да достигне до 145 к.с., благодарение на Intelligent Power Management (IPM). Новият John Deere 6534 притежава всички останали спецификации на 6530, включително и капацитет на резервоараот 250 литра, както и капацитет на повдигане 6748 кг.

Трансмисията PowrQuad Plus с 24 предни и 24 задни предавки е стандартна с максимална скорост 40 км/час, но трансмисиите AutoQuad Plus или AutoPowr, позволяващи максимална скорост от 50 км/час, са възможни като опции.

Кабината е изключително комфортна и удобна за работата на оператора. Разполага с Команден център с пълноцветен дисплей. За най-често употребяваните функции, като насторйки на двигателя, трансмисията и други, има бутони за бърз достъп на контролния панел, позволяващи бърза и директна промяна на настройките на машината.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug