Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ВМТЗ започва изпитания на новия модел Т-50

ВМТЗ започва изпитания на новия модел Т-50

„Владимировския моторо-тракторен завод” подготвя изпитания на новия модел Владимировец Т-50. Този модел трябва да влезе в серийно производство през март следващата година.  Реализацията на Т-50 е от голямо значение както за самото предприятие, така и за всички отрасли на селскостопанското машиностроене в Русия.


 
До този момент „Владимировския моторо-тракторен завод” беше специализиран в производството на трактори от клас 0,6, които намериха широко приложение в частните фермерски практики. Тракторът Т-50 е предназначен за употреба от по-големи селскостопански предприятия , защото притежава по-голяма мощност и е увеличена подемността, транспортната скорост и ширината на задните колела.


 
Освен това, конструкторските решения, приложени при създаването на новия модел го правят конкурентноспособен на производството на западните фирми, като очакваната цена ще бъде доста по-ниска от тази на световните марки. С добавения екологично оптимизиран двигател и някои детайли, изготвени по нова технология, тракторът може да заеме достойно място на европейския пазар.
 


Сега ръководството на предприятието си е поставило за цел в най скоро време да сертифицира дизеловия двигател на модел Т-50 и най-късно през октомври т.г. да започне експлоатационните изпитания.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug