Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vogel&Noot обнови портфолиото си с универсалния култиватор TerraMaxx

Vogel&Noot обнови портфолиото си с универсалния култиватор TerraMaxx

култиватор TerraMaxx

Най-новият член на семейството Vogel&Noot, универсалният култиватор TerraMaxx, ще бъде представен официално за първи път на българския пазар на БАТА АГРО 2015.

 

TerraMаxx ще се предлага на българския пазар в различни версии с работни ширини от 4м. до 8 метра. Този култиватор е незаменим в подготовката на лехите. Благодарение на големия си клирънс може да се използва през цялата година, особено в биологичното земеделие, като осигурява изключително висока производителност.

 

Дисковете на култиваторите стават от все по-голямо значение при подготовката на почвата. Това е залегнато и в новия култиватор TerraMaxx - много доброто смесване на земята, висока производителност, механична борба с плевелите. Култиваторът е идеален за стърнища, пасища и подготовка на лехите за сеитба.

news|readBySlug