Все повече български фермери избират здравите трактори на производител №1 в Китай

YTO е основен и дългогодишен производител на селскостопански машини в азиатската страна, който продава в цял свят

Все повече български фермери избират здравите трактори на производител №1 в Китай

YTO Co. Ltd. се ангажира да произвежда селскостопански машини от 1955 г. насам, като трактори, оборудване за прибиране на реколтата, селскостопански инструменти, дизелови двигатели и генераторни комплекти. 

 

Четете още: МАРКА №1 ЗА ТРАКТОРИ В КИТАЙ ПРОБИВА НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

 

Компанията е първият завод за трактори в страната и има ценен принос за развитието на селскостопанската индустрия на Китай. Нека ви разкажем повече за нейната история.

 

 

От 1981 до 2007 г. YTO се реформира, за да бъде още по-добра. През 1992 China First Tractor Company започва да изнася локализирани колесни трактори с висока мощност за Африка. 

 

Малкият колесен трактор е произведен през 1983 г., а до 2005 г. обемът на продажбите на големи колесни трактори достига 10 000 комплекта. Само година по-късно, през 2006 г. вече са продадени повече от 100 000 комплекта дизелови двигателя. През 2007 г. YTO си сътрудничи с австрийската компания AVL за разработване на технология за тежкотоварни трактори със задвижване.

 

От 2008 г. YTO започва да се цели по-високо. През Април 2009 г. YTO и China-Africa Development Fund подписват цялостно рамково споразумение за сътрудничество за основаване на China-Africa Machinery Corporation. През 2012 г. YTO започва да издава акции на Шанхайската фондова борса. През 2014 г. е подписано споразумение за стратегическо сътрудничество с немската компания ZF.

 

Интелигентни технологии етап I: Интелигентната платформа за управление и селскостопанските машини, оборудвани с интелигентни терминали, реализират автоматично асистирано шофиране. През 2015 г. беше пуснат първият безпилотен трактор в Китай.

 

Интелигентни технологии етап II: Бяха осигурени услуги за навигация по карти и позициониране за управление на селскостопански превозни средства чрез Beidou и друго оборудване за позициониране. През 2016 г. най-голямата местна база за производство на захарно цвекло (13 000 хектара) беше оборудвана с операционни услуги, обхващащи целия процес по прецизиране работата на интелигентното оборудване.

 

От 2019 г. насам YTO ръководи създаването на Национален център за иновации в земеделската техника, който получи одобрението на Министерството на промишлеността и информационните технологии. 

 

YTO International продължава да подобрява задграничните бизнес отношения, като разработва режима на „международна търговия + задграничен маркетинг + задгранични услуги“ чрез установяване на задгранична система за управление и иновативни маркетингови модели. 

 

През 2020 г. компанията създава първия трактор в Китай без кабина, задвижван от водородна енергия и оборудван с 5G технология. 

 

През ключовата 2021 г. YTO печели номинацията на китайските награди за качество. Напълно автономните решения „без шофьор“ за производство на основни хранителни култури, осигурени от YTO, попадат в списъка на 10-те най-добри научни постижения на Китай за интелигентно производство през същата година.

 

 

Имате нужда от надеждна земеделска техника? Стартирайте още днес с YTO България на телефон 0877 737 899 или по имейл [email protected].