Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Lemken Култиватори

Намерени са 10 резултати на 1 страници
Семейната компания Lemken е водещ международен доставчик на специализирани машини за фермерите. Асортиментът на продукцията включва разнообразна високопроизводителна техника с безупречно качество, която е предназначена за подготовка на почвата, сеитба и защита на културите. 
Цялата дейност на Lemken е съсредоточена върху разработването на иновационни решения. 

Разпознаваемият син цвят
Компанията произвежда агротехника, която удовлетворява изискванията на съвременните селскостопански производители и е предопределена да отговори на неизменните предизвикателства пред земеделието сега и в бъдеще. Lemken се гордее с добре разпознаваем бранд, благодарение на специфичния син цвят, символ на марката.

Многобройните патенти и награди потвърждават правилността на пътя, по който Lemken е поела. 

Култиватори 
Голямо внимание компанията отделя на въвежданетоо на непрекъснати иновации при производството на своите култиватори. Изделията се създават с оглед на практичността и потребностите на фермера. 

Преимущества
Култиваторите Kristall и Karat демонстрират отлични резултати в процеса на отстраняване на стърнища. Те също така се използват за предсеитбена обработка при мулчиране. 

Интензивният Karat е подходящ за:
•    Първа хоризонтална обработка на почвата и справяне със стърнищата;
•    Последващи по-дълбоки разрохвания с интензивно смесване;
•    Следсеитбена обработка.

Моделите Kristall съчетават в себе си многогодишния опит на предприятието и са ориентирани към процеси като разчистване на стърнищата.

 
Виж още
products|catBySlug