Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Нови пръскачки

Намерени са 388 резултати на 20 страници
Всяка година на пазара за агротехника излизат все по-усъвършенствани и пригодени за потребностите на фермерите пръскачки. Това оборудване е ключово за оптималното управление на стопанството и предлага редица ползи, спестявайки време, усилия и стимулирайки по-добрата реколта и качеството й. 
  • Критерии при избор
  • Висока степен на надеждност;
  • Качествена обработка;
  • Комфортни условия за работа на оператора;
  • Грижа за околната среда.

За оптимизиране на работата и с цел прилагане на най-новите постижения в областта на агротехнологиите пръскачките може да бъдат оборудвани с:
  • Въздушни криле;
  • Навигационна система.

В първия случай осигурявате разпределение на въздушния поток по цялата дължина на крилете, контролирате скоростта на потока и ъгъла на разпръскване. Освен това оптимизирате количеството препарат, достигащо до растенията, и предотвратявате загуби на работния разтвор. 

Навигационната система гарантира прецизно управление на машината. Повишава се качеството на разнасяне на разтворите и се намалява негативното въздействие върху околната среда. 
 

Влезте и намерете това, което Ви трябва

Tractor.bg е българският сайт, който предлага най-голямо разнообразие на машини за селското стопанство. Разгледайте продуктите по категории. Дизайнът е интуитивен и лесно може да откриете желаната техника. Само с няколко клика пред очите Ви ще се появят най-актуалните оферти към днешна дата. 
Сред морето от стотици предложения открийте достъпните цени, промоциите и моделите, които във физическите магазини не откривате. 
 

Регистрирайте се и намерете своите клиенти 

Минути са необходими, за да се регистрирате в Tractor.bg и да започнете да продавате. Сайтът предоставя достъп на клиентите от страната и чужбина до контактите на продавача. Така процесът на продажба е максимално облекчен. 
 
Виж още
products|catBySlug