Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

Нови сенообръщачки

Намерени са 89 резултати на 5 страници
Важна част от селскостопанския инвентар в наши дни са машините, които осигуряват оптимална заготовка на фуража. Става дума за сенообръщачки, сенокосачки, сеносъбирачи, сламопреси и др. От тях зависи разчистването на обработваемите полета, подготовката за следващия сезон, качественото натрупване, съхраняване и транспортиране на фуража за животните. 

Сенообръщачките имат своята роля в този процес. Съвременните производители на този тип инвентар постоянно ги усъвършенстват и подобряват комфорта на работа. Днес да се борави с тези машини е лесно и бързо. Пестят се време и усилия и се гарантира качествено свършване на задачата. 
 

Критерии на избор 

Пристъпвайки към закупуване на нова машина, обърнете внимание на няколко базови характеристики. От тях зависи доколко пригодна за Вашите полета е тя,  какво точно може да Ви предложи като възможности, какви резултатите да очаквате и колко време ще Ви служи с оглед плановете Ви за развитие на стопанството. 
  • Производителност (дка/ч);
  • Дължина;
  • Ширина;
  • Височина;
  • Работна ширина;
  • Работна скорост;
  • Тегло. 
 

Разгледайте и купете най-добрия продукт 

В сайта на Tractor.bg може да откриете разнообразие от модели сенообръщачки (ротационни и др.). Всеки ден офертите се обновяват, а предоставената допълнителна информация за характеристиките предлага по-информиран избор. Ако имате въпроси, чиито отговори не откривате, не се колебайте и позвънете на търговеца. Той ще Ви разясни всички неясноти. 
 

Използвайте интернет за продажби

Ако продавате селскостопанска техника, Tractor.bg е мястото, което ще направи Вашите оферти видими. Регистрирането на акаунт става само за минута, оттам насетне може да планирате публикуването на своите предложения. 

Събрали сме на едно място стотици продукти на световни марки. Тук можете да сравнявате какво предлагат конкурентите като цена, сервизно обслужване, доставка и др. 

Не губете време и открийте още днес възможностите на онлайн търговията. 
 
Виж още
products|catBySlug