Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

Нови трактори

Намерени са 422 резултати на 22 страници
Първите агрегати, наподобяващи съвременните трактори, се появяват още в средата на 19-и в. Днес те продължават да бъдат неизменна част от фермерската работа, само че са доста по-усъвършенствани, мултифункционални и съобразени с най-новите постижения в технологичната област. В наши дни те много по-добре осъществяват обработката на почвата (плитка и дълбока оран, брануване, сеитба, прибиране на реколтата и др.).


Типове трактори

На съвременния пазар се предлагат колесни и верижни трактори. Те се различават по ходовата си част. Двата типа имат своите предимства и минуси. При колесните трактори, които са снабдени с пневматични шини, фермерът може да развие по-оптимална скорост в работния процес. Минус е обаче по-ненадеждното сцепление с почвата, по която се движи машината. Поради това някои потребители на селскостопанска техника предпочитат верижните трактори. При тях сцеплението със земята е много по-добро и буксуването е минимално. Това предпазва почвата от т.нар. плужна пета, която често се образува при обработка на почвата. 

Тракторите имат различни навесни системи. В САЩ и Канада се използват двуточкови навесни системи, а у нас и в Европа - триточкови. 

На какво да обърнете внимание при избора на трактор

  • Марката;
  • Двигателя;
  • Гаранцията и сервизното обслужване; 
  • Разхода на гориво;
  • Достъпа до възлите и агрегатите;
  • Комфорта при работа.


Всички машини на едно място  

В сайта на Tractor.bg сме събрали на едно място най-голямата база данни с оферти за трактори в България. Тук може да откриете само след няколко клика най-актуалните и изгодни предложения на пазара, съобразени с потребностите и изискванията на земеделските производители. 

Интуитивното меню спомага за бързото, лесно и безпроблемно откриване на търсената машина. 


Сега е моментът да купите 

Влезте в сайта, разгледайте, изберете оферта и се свържете директно с продавача. Само в сайта Tractor.bg имате достъп до широк набор от модели от различни ценови класове и дистрибутори от цялата страна.  

Чрез предоставените контакти може да се обадите на продавача или да му изпратите запитване, за да получите най-добрата цена. Всичко това се случва в удобно за Вас време и място, докато планирате как да оптимизирате фермерските дела.  

Още днес разгледайте офертите ни за трактори и изберете най-подходящата машина за Вас и Вашето стопанство. 
Виж още
products|catBySlug